swesac.se - Din väskbutik online! Alltid med fri frakt!

SweSac Väskor - Din väskbutik online

swesac.se är en E-handelcertifierad väskbutik på nätet. Hos oss kan du alltid handla fraktfritt och säkert. Vi har flera betalningslösningar såsom Klarna, Payson och Swish. Gör som många andra och köp din väska i lugn och ro hos oss. Leverans inom 1-3 arbetsdagar!

Januarirean har redan börjat!

Fynda reavaror med upp till 60% rabatt!

Följ oss på facebook för att ta del av nyheter och erbjudanden.

SweSac.se - Väskor online för alla tillfällen

Letar du efter en ny resväska så har vi ett brett sortiment av både mjuka och hårda resväskor. Vi har även handbagage och kabinväskor i många olika färger och utföranden som gör din resa lättare och bekvämare. En resväska ska hålla år efter år och vi kan lova att ett köp hos oss är ett säkert köp. Vi arbetar med märken av hög kvalité och hög funktionalitet så att du som kund kan känna dig trygg vid ett köp. Söker du efter en skinnväska så har vi många modeller och färger att välja mellan. Ett av vårt största märke innom skinnväskor är The Monte som är ett av skandinaviens starkaste märke inom just skinnväskor. Ni finner även plånböcker, weekendväskor, m.m av märket The Monte i menyn. Oavsett om du letar efter datorväskor, ryggsäckar eller shoppingvagnar så har vi det ni söker. Skulle ni mot all förmodan inte hitta det som ni är ute efter så kan ni kontakta oss så löser vi det mesta. 

Det ska vara lätt att handla på nätet. Därför har vi valt att samarbeta med flera olika partners för att underlätta för dig som kund. Vare sig du betalar med Klarna eller Payson så kan du välja att betala genom direktbetalning, dela upp din betalning eller betala mot faktura. Du väljer själv det som passar dig bäst.